Communiceren jullie met de ouders via


je website?

papiertjes?

je Facebook-pagina?

e-mail?

WhatsAppjes?

Geniet nu van de voordelen van 1 platform

Registreer nu gratis

Waarom voor PlayDay kiezen?

PlayDay is het communicatieplatform voor scholen die mee zijn. Voor zij die af willen van een moeizame monoloog met de ouders. Voor zij die echt geloven in ‘sharing is caring’. Voor zij die leiders zijn in de nieuwe wereld zonder te lijden onder administratieve rompslomp. Voor zij die de privacy respecteren. Voor zij die een onderwijzend team op één lijn willen.

Op maat van jouw school

De klassen aanmaken en de juiste leerkracht eraan verbinden, da’s kinderspel. Net als kinderen toevoegen aan hun klas. En meer is er niet nodig om een digitale dialoog te starten met de ouders.

Plannen maar!

De agenda staat centraal. Overkoepelend en per klas plan je de juiste activiteiten en breng je je leerlingen automatisch op de hoogte. Aanwezigheden bijhouden, chauffeurs vragen voor een schooluitstap, oudercontacten plannen, …: simpel! Ook het onderwijzend personeel deelt een agenda en kan makkelijk onderling afspraken maken.

Blablabla

Niet teveel of te weinig, maar precies de juiste communicatie. Via e-mail, chat, pushberichten: kies maar. Met inzicht in wie het las en dus herinneringen op maat. Ouders houden hun contactgegevens zelf up-to-date en ook voor hen wordt het eindelijk eenvoudig om de juiste contactpersoon in de school aan te spreken. Via chat als jullie daarvoor openstaan. Of niet. Dat bepaal je helemaal zelf en per klas.

Sharing is caring

Een opt in krijgen en bewaren maakten we simpel. Want privacy, dat vinden we allemaal belangrijk. Net als delen. Documenten, beeldmateriaal: gewoon uploaden in de app! Je krijgt zelfs een digitaal archief waar je alles – dus ook mailuitwisselingen – snel terugvindt.

Money money money

Een beetje genoeg van wafels verkopen en een schoolrestaurant om wat extra centjes binnen te halen? De ouders wellicht ook… Verdien dankzij PlayDay een commissie op de aankopen die de medewerkers, ouders en sympathisanten sowieso al doen. Communiceer jullie PlayDay.Plus link en strijk automatisch een commissie op wanneer zij online shoppen.

Nog?

Ja, er is nog. Teveel om op te noemen eigenlijk. Ontdek het vooral zelf!

Dus waarom PlayDay?

Wanneer ben je een goeie school? Het antwoord is wellicht voor vele ouders anders. De kwaliteit van het onderwijs is uiteraard een belangrijke factor, maar er is meer. Ouders worden alsmaar veeleisender. Ze willen graag weten hoe zoonlief zich gedraagt in de klas, een fotootje zien van dochterlief tijdens de schooluitstap, vermijden dat ze de zwemzak vergeten, een haalbare afspraak voor het oudercontact, enz. Niet evident om aan al die wensen tegemoet te komen. Wij helpen graag. Zodat jullie vooral bezig kunnen zijn met jullie kerntaak. En da’s vast niet het regelen van administratieve rompslomp, toch?
Mails die in overvolle mailboxen of nog erger bij de spam terechtkomen, briefjes die te laat of misschien wel nooit bij de ouders raken, posts die het Facebook algoritme niet overleven: verban ze voorgoed. Vanaf nu gebruik je PlayDay, een communicatieplatform ontwikkeld op maat van scholen en ouders.
Van de privacywetgeving hoef je ook niet langer wakker te liggen. Eraan voldoen wordt kinderspel. Blijf leuke beelden delen, maar wel in een afgeschermde omgeving. Ook de saaiere documenten zoals attesten voor belastingen of het ziekenfonds, het schoolreglement, … verspreid je in een handomdraai. Leerlingenlijsten, aanwezigheidslijsten, contactgegevens: exporteer ze met één druk op de knop. Of een swipe. Je kan de app immers gebruiken op je PC, smartphone en tablet.
Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. The proof of the pudding is in the eating, niet waar? Test de app dus gewoon zelf. Gratis.

Jouw voordelen

Betrouwbaar en veilig

We garanderen een optimale beveiliging van jullie gegevens. Da’s niet meer dan evident. We gaan daar erg ver in. We zijn geen sociale netwerksite, maar een gesloten platform. We vragen enkel de persoonsgegevens die we echt nodig hebben. En die slaan we dus veilig op.

Duidelijk digitaal

Een website, Facebook pagina, e-mailadres: jullie hebben ze wellicht allemaal. Digitaal, maar daarom niet duidelijk. Welk kanaal gebruik je nu best om de ouders te bereiken en hoe weet je dan zeker of dat gelukt is? Dankzij PlayDay schep je duidelijkheid. Een up-to-date planning, gerichte communicatie en een centraal platform voor alle documenten. Kortom 1 plek waar je ouders altijd alles terugvinden. En waar jij kan zien of je mails hun bestemmeling ook effectief bereikten.

Flexibel en bereikbaar

PlayDay is Belgisch. We bouwden en onderhouden de app zelf. Problemen kunnen heel snel worden opgelost. Extra functionaliteiten ontwikkelen is snel en goedkoop.

Maatwerk

We luisteren graag naar jullie. Zodat de app blijft beantwoorden aan jullie noden. Zelfs als die heel specifiek zijn, bekijken we graag de mogelijkheden. Zo kan je rekenen op een app op maat van jullie school.

App Screenshots

Benieuwd geworden naar hoe dat er dan allemaal precies uitziet? Hierbij een sneak preview. We vallen in herhaling, maar de beste manier om het echt te ontdekken is door het gewoon te proberen. Download de app. Het is gratis.

Wat kost dat?

Klinkt goed, maar jullie middelen zijn beperkt? Geen nood, wij zijn redelijk. Heel veel functionaliteiten krijg je gewoon gratis. Fun, toch? Nood aan net iets meer, met Compete geniet je van het volledige pakket aan een betaalbaar budget. Beschouw het als een investering. Dankzij de commissies die je opstrijkt met PlayDay.Plus, is die zo terugverdiend.

Fun

Ontdek de voordelen

GRATIS

 • Agendabeheer basis
 • Personalisatie beperkt
 • Leerlingenbeheer basis
 • Serverspace 250 Mb
 • PlayDay advertenties in mailing
 • PlayDay.Plus commissie 80%

Meer details

Compete

Profiteer maximaal!

249 jaar

 • Agendabeheer geavanceerd
 • Personalisatie uitgebreid
 • Leerlingenbeheer geavanceerd
 • Serverspace 10 Gb
 • Eigen advertenties in mailing
 • PlayDay.Plus commissie 80%

Meer details

Op de hoogte blijven van PlayDay? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

My Newsletter

1. Registreer je school gratis

Zit je in het bestuur van een school? Registreer dan je school via ons contactformulier.
Contact2. Download PlayDay gratis

Je kan PlayDay gewoon op je computer gebruiken. Maar nog handiger en altijd in de buurt is de app. Download die gratis in de App of Play Store. Het wijst zichzelf uit, beloofd!

Contacteer ons!

Nog wat extra vragen? Kriebels, maar toch niet helemaal overtuigd? Stuur een berichtje. Of mail ons gewoon rechtstreeks via info@playday.be.
Liever even in levende lijve kennismaken? Vraag om een demo, we komen met plezier een keer langs! Ontdekte je trouwens onze Facebook, Twitter en Instagram pagina’s al? Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden!

Wil je school starten met PlayDay? Vul het formulier hieronder in en we maken een account voor je aan!