PlayDay.School,

Hét geïntegreerde digitale schoolplatform.

Ontdek PlayDay.School

Word gratis lid!

Log in

Doe meer met PlayDay.School!

Communiceert uw school nog steeds via de traditionele communicatiekanalen? Gebeurt de communicatie nog op papier en via de schooltas of verstuurt u alle communicatie via e-mails, die ouders moeten terugzoeken in een overvolle mailbox gevuld met de dagaanbieding van de warenhuizen of de online schoenengigant? Merkt u ook dat niet altijd de communicatie tot bij de correcte betrokkene geraakt? Is uw communicatiebeleid afgestemd op de nieuwe gezinsvormen en veranderende samenlevingsmodellen?

Volledig gratis, én je school verdient eraan!

PlayDay.School is volledig gratis en heeft geen in-app reclame*.
PlayDay.School zal nooit geld vragen voor functionaliteiten, maar zal daarentegen je schoolkas sponsoren via het PlayDay.Plus-programma.
* Via PlayDay.Plus kan een PlayDay-lid relevante webshops bezoeken om je school te steunen. In PlayDay.School zal nooit zichtbaar reclame getoond worden.

Communiceer met de ouders

Communiceer op een hedendaagse, digitale manier met de ouders van je leerlingen: via gepersonaliseerde email (met jullie logo en vanuit jullie naam), via pushbericht, en indien gewenst via chat. Dankzij de leesbevestiging zie je snel en eenvoudig wie het bericht gezien heeft.

De digitale schoolagenda

Met de digitale schoolagenda kan een leraar met een uiterst eenvoudige "drag & drop"- of "sleep"-functie een agendapunt zoals een huistaak, toets, activiteit of mededeling toevoegen aan de PlayDay.School-kalender.

Zoveel meer functies...

- Deel tijdelijk of permanent documenten en beelden (foto & video), ook rechtstreeks vanop je smartphone
- Capteer en sla de opt-ins van de ouders voor die beelden rechtstreeks op in de app
- Voeg bijlages toe aan een agendapunt, mail of bericht
- Gebruik de antwoordstrookjes om een oudercontact in te plannen of hulp te vragen. Geen gepuzzel achteraf, download gewoon de resulterende planning.
- En zoveel meer mogelijkheden om je administratieve last te verminderen

Up-to-date

Gedaan met het zoeken naar de contactgegevens van ouders. Zijn deze nog up-to-date? Bereikt mijn bericht wel beide ouders #nieuwegezinsvormen? Met PlayDay komt de communicatie steeds toe bij alle partijen die betrokken zijn bij de opvoeding/opvang van de leerling.

Veilig

PlayDay.School is conform de Europese Privacy wetgeving (GDPR). U vertoeft in een veilige omgeving met respect voor de privacy van alle betrokken partijen (leerkrachten, ouders en kinderen). Een makkelijke manier voor je school om in regel te zijn en te blijven!

Automatische import van je leerlingen

De ouders van je leerlingen geven zelf via PlayDay aan dat ze op je school zitten. Jij hoeft hen niet in de app in te voeren!

Vul de schoolagenda supersnel in

Sleep als leerkracht via "drag & drop" je agendapunten eenvoudig naar de kalender.

Communiceer

Blijf in contact met de ouders van je leerlingen via e-mail mét leesbevestiging, pushbericht, sms of chat!

Antwoordstrookjes!

Voeg gepersonaliseerde antwoordstrookjes toe met enkele klikken.

Deel documenten of foto's

Upload documenten, koppel met je Cloud-account of deel (klas)foto's!

En nog zoveel meer...

Ontdek alle andere handige functies binnen de app!

       

...en nog vele meer...

Maar er is meer! Spijs ook de schoolkas dankzij Playday.Plus.

PlayDay.School laat naast digitaal communiceren en het verlichten van je administratie ook toe om extra inkomsten te verwerven. Onze wafelenbak loopt het hele jaar door en sponsoren kost de leerlingen, ouders en je personeel niets extra. Eén extra klik is alles wat je hen hoeft te vragen.

In PlayDay.Plus vind je een verzameling van de leukste webwinkels en je geniet er bovendien van extra kortingen of exclusieve voordelen. PlayDay sponsort tot 7% van het aankoopbedrag en stort het gespaarde bedrag automatisch aan jouw school.

Genieten van al deze voordelen? Vraag gewoon je login aan! Hulp nodig bij de opzet of om alle ouders mee aan boord te krijgen? Contacteer ons voor een gratis demo en communicatiemateriaal. Waarop wacht u nog?

Ontdek PlayDay.Plus

PlayDay.School

1.

Moderne communicatietool

Communiceren is meer dan een mailtje versturen, communiceren met PlayDay.School is beschikken over ook een volwaardige applicatie met pushberichten en in-app chat, een digitale schoolagenda, documenten delen, het beschikken over ieders contactgegevens, efficiënt en tijdsbesparend.

2.

Relatie versterken

PlayDay versterkt de relatie tussen leraar en ouder...en dit alles binnen een veilige omgeving met respect voor ieders privacy en vrij van reclame!

3.

Een volwaardige applicatie

PlayDay is beschikbaar voor iOS (iPhone, iPad, iPod Touch), Android smartphones/tablets en voor Windows smartphones, surfaces , laptops of PC en Mac.
PlayDay.School kenmerkt zich door de eenvoud en toegankelijkheid. Download de gratis applicatie of login op de webversie en ontdek de voordelen.

Geïntegreerd?

PlayDay.School is de toepassing voor scholen binnen PlayDay, het digitale touchpoint voor ouders met jonge kinderen. PlayDay creëert orde in de diverse communicatiekanalen en verenigt het grote aanbod aan beschikbare applicaties. Zo kunnen ouders binnen PlayDay terecht voor het organiseren van speelafspraakjes, bevat het een communicatiekanaal voor de sportclubs en verenigingen van hun kind én kan men binnen PlayDay terecht voor het vinden van een gezinsvriendelijk activiteitenaanbod dankzij de integratie van de UITkalender en een plug-in voor steden en gemeenten. Met PlayDay.School biedt PlayDay de mogelijkheid aan scholen uit het kleuter en lager onderwijs om ook gebruik er maken van hét unieke digitale touchpoint op maat van deze doelgroep en het versterken van de sociale samenhang binnen een lokale gemeenschap.

Ben je directeur of leraar van een school?
Schrijf je nu als school gratis in voor PlayDay.School!


De velden met een zijn verplicht en noodzakelijk om een account aan te kunnen makenJe bericht is succesvol verstuurd, we gaan onmiddellijk aan de slag en houden je op de hoogte!

Sorry, er is iets fout gegaan!