PlayDay.School,

Hét geïntegreerde digitale schoolplatform.

Ontdek PlayDay.School

Word gratis lid!

Log in

Doe meer met PlayDay.School!

Communiceert uw school nog steeds via de traditionele communicatiekanalen? Gebeurt de communicatie nog op papier en via de schooltas of verstuurt u alle communicatie via e-mails, die ouders moeten terugzoeken in een overvolle mailbox gevuld met de dagaanbieding van de warenhuizen of de online schoenengigant? Merkt u ook dat niet altijd de communicatie tot bij de correcte betrokkene geraakt? Is uw communicatiebeleid afgestemd op de nieuwe gezinsvormen en veranderende samenlevingsmodellen?

Volledig gratis, én je school verdient eraan!

PlayDay.School is volledig gratis en heeft geen in-app reclame*.
PlayDay.School zal nooit geld vragen voor functionaliteiten, maar zal daarentegen je schoolkas sponsoren via het PlayDay.Plus-programma.
* Via PlayDay.Plus kan een PlayDay-lid relevante webshops bezoeken om je school te steunen. In PlayDay.School zal nooit zichtbaar reclame getoond worden.

Communiceer met de ouders

Communiceer op alle mogelijke moderne manieren met de ouders van je leerlingen: via e-mail mét leesbevestiging, via pushberichten, via chat in de app, of via de andere bekende kanalen zoals SMS, WhatsApp en Facebook.

De digitale schoolagenda

Met de digitale schoolagenda kan een leraar met een uiterst eenvoudige "drag & drop"- of "sleep"-functie een agendapunt zoals een huistaak, toets, activiteit of mededeling toevoegen aan de PlayDay.School-kalender.

Zoveel meer functies...

- Voeg permanent documenten toe en niet enkel via een bijlage in een e-mail
- Upload een foto-album rechtstreeks vanop je smartphone, zonder gedoe met je computer.
- Voeg bijlages en/of antwoordstrookjes toe.
- en nog zoveel meer...

Up-to-date

Beschik steeds over up-to-date contactinformatie van de ouders én zelfs grootouders van je leerlingen.

Veilig

PlayDay.School is conform met de nieuwe Europese Privacy wetgeving die ingaat in 2018 (GDPR) en waar u in een veilige omgeving vertoeft met respect voor de privacy van alle betrokken partijen (leerkracht, ouders én kind).

Automatische import van je leerlingen

De ouders van je leerlingen geven zelf via PlayDay aan dat ze op je school zitten. Jij hoeft hen niet in de app in te voeren!

Vul de schoolagenda supersnel in

Sleep als leerkracht via "drag & drop" je agendapunten eenvoudig naar de kalender.

Communiceer

Blijf in contact met de ouders van je leerlingen via e-mail mét leesbevestiging, pushbericht, sms of chat!

Antwoordstrookjes!

Voeg gepersonaliseerde antwoordstrookjes toe met enkele klikken.

Deel documenten of foto's

Upload documenten, koppel met je Cloud-account of deel (klas)foto's!

En nog zoveel meer...

Ontdek alle andere handige functies binnen de app!

       

...en nog vele meer...

Maar er is meer! Verdien geld met PlayDay.Plus

Gebruik maken van PlayDay.School is meer dan enkel een communicatieplatform, het biedt ook de mogelijkheid om je het hele jaar door te laten sponsoren.
Dit permanent spaghettifeest realiseren we met PlayDay.Plus.
De leden of hun ouders, de leiding of trainers, het bestuur of sympathisanten shoppen online bij de bekendste en leukste online webwinkels via PlayDay.Plus, genieten van extra kortingen of exclusieve voordelen én PlayDay sponsort tot 7% van je aankoopbedrag automatisch aan jouw school.
Geen gedoe met punten of spaarprogramma’s, gewoon harde cash… Op regelmatige tijden storten we het gespaarde bedrag naar jullie rekening.
Wat zijn de voorwaarden om als school van deze wafelenbak 2.0 te genieten?
Heel eenvoudig. Maak als de bliksem actief gebruikt van PlayDay.School als communicatieplatform, help hiermee de ouders en automatisch kunnen jullie leerlingen, hun ouders en andere betrokkenen of sympathisanten jullie sponseren met hun online aankopen.

Ontdek PlayDay.Plus

PlayDay.School

1.

Moderne communicatietool

Communiceren is meer dan een mailtje versturen, communiceren met PlayDay.School is beschikken over ook een volwaardige applicatie met pushberichten en in-app chat, een digitale schoolagenda, documenten delen, het beschikken over ieders contactgegevens, efficiënt en tijdsbesparend.

2.

Relatie versterken

PlayDay versterkt de relatie tussen leraar en ouder...en dit alles binnen een veilige omgeving met respect voor ieders privacy en vrij van reclame!

3.

Een volwaardige applicatie

PlayDay is beschikbaar voor iOS (iPhone, iPad, iPod Touch), Android smartphones/tablets en voor Windows smartphones, surfaces , laptops of PC en Mac.
PlayDay.School kenmerkt zich door de eenvoud en toegankelijkheid. Download de gratis applicatie of login op de webversie en ontdek de voordelen.

Geïntegreerd?

PlayDay.School is de toepassing voor scholen binnen PlayDay, het digitale touchpoint voor ouders met jonge kinderen. PlayDay creëert orde in de diverse communicatiekanalen en verenigt het grote aanbod aan beschikbare applicaties. Zo kunnen ouders binnen PlayDay terecht voor het organiseren van speelafspraakjes, bevat het een communicatiekanaal voor de sportclubs en verenigingen van hun kind én kan men binnen PlayDay terecht voor het vinden van een gezinsvriendelijke activiteitenaanbod dankzij de integratie van de UITkalender en een plug-in voor steden en gemeente. Met PlayDay.School biedt PlayDay de mogelijkheid aan scholen uit het kleuter en lager onderwijs om ook gebruik er maken van hét unieke digitale touchpoint op maat van deze doelgroep en het versterken van de sociale samenhang binnen een lokale gemeenschap.

Ben je directeur of leraar van een school?
Schrijf je nu als school gratis in voor PlayDay.School!


De velden met een zijn verplicht en noodzakelijk om een account aan te kunnen makenJe bericht is succesvol verstuurd, we gaan onmiddellijk aan de slag en houden je op de hoogte!

Sorry, er is iets fout gegaan!