Wafelenbak 2.0

Sponsor je vereniging zonder eetverplichting

Koop en steun nu

Steun je vereniging met je online aankopen

Een wafelenbak, spaghettifeest of tombola – ze brengen wel geld in het laatje, maar vragen elke keer een serieuze inspanning. Terwijl je ook gewoon geld kan verdienen vanuit je luie zetel. Gewoon de PlayDay.Plus link van jouw vereniging doorgeven aan al je leden, het bestuur, de begeleiders, sympathisanten, iedereen eigenlijk. Vooral zij die graag en veel online shoppen. Vanaf nu krijgt de vereniging een percentage van hun aankoopbedrag en zij geven geen cent meer uit. Integendeel, vaak profiteren ze zelfs van heel interessante deals. Helemaal win-win dus!

TORFS

Schoenen met naam.

HEMA

HEMA maakt het dagelijks leven graag leuker .

Center Parcs

21 vakantieparken midden in de natuur en dicht bij huis

Coolblue

325 gespecialiseerde webshops onder één noemer!

EU Gardencenter

de grootste online growshop van Europa!

En nog veel, veel meer...

  • Alle PlayDay.Plus partners:

PlayDay.Plus in een notendop

Hoe dat dan precies werkt? We leggen het graag stap voor stap uit.

Je hebt al een PlayDay profiel?

Al je leden/ leerlingen, trainers, begeleiders, bestuurders, … die de app gebruiken en een profiel hebben, kunnen heel eenvoudig in het menu ‘PlayDay.Plus’ selecteren en komen zo terecht op een pagina waarop alle partners te zien zijn. Ze klikken de webshop aan waar ze iets willen kopen, kiezen de vereniging die ze willen steunen en doen hun online aankopen net als anders.

Sympathisanten zonder PlayDay profiel?

Misschien zijn er ook wel een hoop mensen met heel veel sympathie voor jullie die niet op PlayDay zitten. Geen nood, je vindt in de app een link die je met hen kan delen. Zo kunnen ook zij via PlayDay naar hun favoriete webwinkel surfen en jullie steunen.

Geld in het laatje!

Eens je doorgeklikt hebt naar de webshop, merk je eigenlijk helemaal niets meer dat anders is. En toch verdien je geld voor je vereniging. Onze online partners betalen namelijk een commissie uit telkens er via het PlayDay platform een verkoop wordt gerealiseerd. Hoeveel dat precies is, verschilt per partner. Het percentage wordt duidelijk vermeld op de pagina met alle webshops en bedraagt minimaal 3% en kan oplopen tot wel 15%.

Is die commissie integraal voor ons?

Bij PlayDay verdien je vanaf de eerste online aankoop. Je hoeft dus niet eerst een minimaal bedrag te verzamelen. En je ontvangt 80% van het commissiebedrag, wat het hoogste percentage is van alle aanbieders van soortgelijke diensten. De overige 20% gebruiken we om onze werkingskosten te dekken.

Win-win-win!

De koper wint, want er zijn vaak mooie deals te vinden op het platform. De vereniging wint, nogal wiedes, geld verdienen vanuit je luie zetel weet u nog. Iedereen wint, want hoe meer het platform gebruikt wordt en hoe meer aankopen we met z’n allen realiseren, hoe sterker onze onderhandelingspositie en hoe groter de voordelen.

Overtuigd? Kopen maar!

Profiteren van de deals en verenigingen steunen kan dus ook zonder een account. Maar PlayDay.Plus is integraal deel van PlayDay. Waarom dus niet meteen ook profiteren van alle andere voordelen? Registreer je vereniging – ontdek hier alle voordelen. Maak een profiel aan voor je gezinsleden – ontdek hier wat het je oplevert. Of ga gewoon meteen aan het winkelen, jij kiest!