fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Contacteer ons

FB Messenger:

klik hier

Nieuwsbrief:

schrijf je hier in!

Over ons

PlayDay, dat is een VZW die werd gelanceerd in samenwerking met Stad Peer, Limburg Startup – LSU, Netwerk Ondernemen en UiT in Vlaanderen.  Het team erachter dat zijn Elke Coremans, Simon Lenaerts en Tim Deckers. Achter, of liever naast ons 3 sterke partners en maar liefst 7 (vr)olijke kinderen.

Onze missie?  Ouders helpen met hun organisatiepuzzel, de administratieve planlast bij verenigingen, sportclubs en scholen verminderen en het sociale weefsel binnen de lokale gemeenschap versterken.

Waarom? Wij zijn nog van de generatie die zoals de Fixkes het omschreven gewoon “alle dagen ging sjotten en voor den donkere thuis” moesten zijn. Helaas zijn de tijden veranderd. We ondervonden dat het best lastig kan zijn om een speelkameraadje over de vloer te krijgen. Want dat moet natuurlijk altijd net dat vriendje zijn wiens ouders we (nog) niet kennen of waar we geen telefoonnummer van hebben…
Onze koelkast begon ook meer en meer op een plakboek te lijken naarmate het aantal hobby’s van onze kroost toenam. En we vergeten weleens iets wanneer net dat briefje van de meester onderaan terechtkwam…

Schooien op een familiefeest om wafeltjes te verkopen, daar hebben we een hekel aan. Dus aten we de wafels zelf maar op en dan kon zo niet blijven duren.

Daarom bouwden we PlayDay. We lanceerden het in maart 2017, maar dat bouwen is eigenlijk nog niet gestopt. Het voordeel van het gewoon zelf doen: heel flexibel en goedkoop. Daarom kunnen we het jullie gratis en reclamevrij aanbieden. Dat willen we ook graag zo houden!
Door ouders en voor ouders. Maar ook voor scholen en verenigingen allerhande. Dat is PlayDay. We gaan voor een revolutie van een vaak moeizame monoloog naar een (digitale) dialoog. Vragen over PlayDay? Suggesties hoe we het platform nog verder kunnen verbeteren? Laat van je horen via info@playday.be!

Het PlayDay-team