PlayDay
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
07
Feb

Ruimte voor lokale handelaars en meer: ontdek de vernieuwde PlayDay Plus!

  • gepost door PlayDay.Elke

PlayDay Plus werd uitgebreid.  Want het voelde niet helemaal juist.  Verenigingen en de lokale middenstand, die hebben mekaar nodig.  De ene krijgt wat welkome sponsoring en de andere reclame.  Maar als die verenigingen hun leden dan gaan oproepen om massaal online aankopen te doen, voelt dat niet helemaal fair, toch?  Die lokale handelaren kunnen ook gewoon op de kar van het online shoppen springen, waar.  Maar dat is wellicht niet voor iedereen zo evident.  En dus zochten we naar een alternatief.  En dat is niet de enige nieuwigheid.  Vanaf nu kan iedereen de vereniging steunen, ook zonder PlayDay gebruiker te zijn.  En we verhoogden het gebruiksgemak.  Wist je trouwens dat je met PlayDay Plus vanaf de eerste aankoop commissie verdient?  Lees vooral verder.

Lokale superdeals op PlayDay

We maakten het mogelijk om lokale superdeals te communiceren binnen PlayDay.  Heel gericht aan de leden van een bepaalde vereniging of club, binnen een bepaalde postcode of regio.  Zo kan een fietswinkel tijdens het communieseizoen bijvoorbeeld alle 6 en 12 jarigen van de plaatselijke voetbalclub laten profiteren van een mooie korting.  Of kan de speelgoedwinkel rond Sinterklaas alle inwoners van de gemeente waar hij gevestigd is een superdeal aanbieden.  Alle creatieve acties die de handelaars verzinnen, zijn welkom.

Zo hoef je als vereniging dus niet meer te vrezen voor boze reacties wanneer je de lokale middenstand vraagt om sponsoring en tegelijk ook reclame maakt voor PlayDay Plus.  Iedereen kan meedoen en iedereen wint.  

Ben jij een vereniging of handelaar en wil je hier graag meer over weten?  Contacteer ons gerust!

Deel je PlayDay Plus pagina met iedereen

Tothiertoe kon je enkel sponsoren als je een account had op PlayDay.  "Wat dan met oud-leden en sympathisanten?"   Een heel terechte vraag die jullie stelden.  Ook daarmee gingen we aan de slag.  Zo kan je vanaf nu je eigen PlayDay Plus pagina delen en kan iedereen, ook al zijn ze geen PlayDay gebruiker, je vereniging steunen.  

De link zal vanaf nu automatisch verschijnen in elke mail die je als vereniging vanuit PlayDay aan je leden verstuurt.  Daarnaast kan je hem ook terugvinden onder de instellingen of op je PlayDay Plus overzichtspagina.  Deel hem naar believen!

Supersnel naar je favoriete webwinkel!

Koop je eigenlijk bijna altijd bij dezelfde online shop?  Voeg die dan toe aan je favorieten.  Zo moet je niet meer eindeloos scrollen door de intussen best lange lijst van PlayDay Plus partners.  Gericht zoeken naar een specifiek product, kan natuurlijk ook nog steeds.

Duidt één keer een bepaalde webshop aan als favoriet:

En vindt hem vervolgens snel terug in de zoekbalk:

Hoe werkte dat ook al weer?

De oude PlayDay Plus werkt natuurlijk ook nog steeds.  Hoe precies, vindt je nog steeds hier.  Gebruik deze link gerust om je leden  er nog een keer aan te herinneren.  

Wij wensen jullie alvast veel succes en veel extra middelen.  Nog andere vragen of suggesties?  Vuur maar af richting info@playday.be, we luisteren!