PlayDay
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
10
Jan

PlayDay vriendjes vind je zo

  • gepost door PlayDay.Elke

Netwerken met andere ouders, één platform om te communiceren met alle hobbyclubs, de relevante activiteiten van je woonplaats automatisch in je agenda, … ja, jij bent helemaal mee met PlayDay! Echter, de rest van je vriendenkring – of eerder, die van je kind – heeft het licht nog niet gezien. En eerlijk is eerlijk, je kan helemaal niks met die app zonder vriendjes. Hoog tijd dus om ze te overtuigen en daar helpen we graag een handje bij. Communiceer je liever via e-mail, Facebook, sms of papier: alle hulpmiddelen vind je hier!

Zet het op Facebook...

Waar kom jij te weten waar je vrienden zoal mee bezig zijn?  De kans is groot dat je het leest op Facebook.  Wellicht is dat wederzijds.  Deel dus daar dat je PlayDay gebruikt en vraag hen dat ook te doen.  Dat kan automatisch vanuit de app.  We ontwikkelden ook een "frame" die je kan gebruiken.  Doneer je profielfoto even aan je kinderen en laat hen via de PlayDay kader vertellen dat ze speelkameraadjes zoeken. 

... en volg ons!

Terwijl je daar dan toch bent, volg ineens ook de PlayDay pagina.  We houden je op de hoogte van nieuwe functionaliteiten, verenigingen en activiteiten.  We delen ook regelmatig tips om je speelafspraakjes nog leuker te maken of stellen andere apps voor die eveneens je organisatiepuzzel vereenvoudigen.  
Beoordeel je ons ook even?  Wanneer je vrienden zien dat je ons volgt EN leuk vindt, worden ze vanzelf nieuwsgierig.  En eens ze PlayDay ontdekt hebben, wordt jouw netwerk weer wat groter.  Win-win, we zeiden het al eerder.
 

Gratis poster

 
PlayDay mag dan wel een digitaal platform zijn, maar daarom zijn we niet helemaal tegen ouderwets papier.  Passeert er weleens wat volk voor je deur?  Of ben je een echte ambassadeur en ken je wel wat plaatsen waar een PlayDay affiche niet zou misstaan?  Vraag er dan gratis één (of meer) aan via info@playday.be.  Of download hier onze flyer, die kan je ook gewoon via e-mail versturen naar alle bevriende ouders.
 

App review

Een vervelend beestje gevonden in de app of ergens niet zo blij mee?  Vertel het ons.  Vind je het helemaal geweldig?  Vertel het de wereld.  Geef ons een review in app of play store.  Dat geeft vertrouwen.